Tannhelseforsikring

Et tannlegebesøk kan bli langt dyrere enn det du hadde sett for deg. Det kan unngås ved å kjøpe en tannhelseforsikring.

GettyImages-672160491_sm.jpg

Etter bil er tannlegebehandling den største uforutsette utgiften i familieøkonomien, og mange prioriterer bort tannlegebesøk i frykt for store kostnader. Tannhelseforsikringen dekker utgifter til tannbehandling som overstiger beløpet du betaler for vanlig kontroll hos tannlege.

Forsikringen omfatter de fleste ordinære behandlingsbehov, som ikke dekkes, helt eller delvis, av det offentlige trygdesystem (Helfo).

Sølv, Gull eller Platina

Avhengig av hva du ønsker inkludert i forsikringen, kan du velge mellom tre ulike produkter. 

Forsikringen har som krav at du går til kontroll hos tannlegen hver 15. måned. 

Det er ingen krav til helseskjema, tannstatusskjema eller egenerklæring for å kjøpe forsikringen. Forsikringen dekker ikke behandlingsbehov som har oppstått før kjøp av forsikringen, og som ikke er ferdig behandlet.

Forsikringen kan kjøpes fra 18 - 69 år, og gjelder ut det året du fyller 70 år. Ektefelle/samboer, og barn over 18 år, kan også kjøpe forsikringen til samme gode pris som deg som medlem.  

Sølv

Gull

Platina

Dekker akuttbehandling Dekker akuttbehandling Dekker akuttbehandling
Dekker opp til kr 10 000 per år i behandlinger (ikke protetisk behandling) Dekker opp til kr 20 000 per år i behandlinger Dekker opp til kr 40 000 per år i behandlinger
  Gir en engangsutbetaling på kr 15 000 dersom primærkreft i munnhulen blir diagnostisert i løpet av forsikringsperioden Gir en engangsutbetaling på kr 30 000 dersom primærkreft i munnhulen blir diagnostisert i løpet av forsikringsperioden
Pris per år: kr 1 013 Pris per år: kr 2 157 Pris per år: kr 2 939
Kr 750 i egenandel per skade Kr 750 i egenandel per skade Kr 750 i egenandel per skade

 

Frykter du tannlegeregningen? Kjøp tannhelseforsikring til medlemspris.

Spørsmål og svar